GROEPSAANBOD

In Praktijk Sterkerwijs worden regelmatig groepstrainingen en lezingen georganiseerd. Deze gebeuren telkens in kleine groepen zodat er voor ieders noden voldoende aandacht is. Dit aanbod is zowel voor volwassenen als voor kinderen. Hieronder kan u terugvinden welke trainingen er worden aangeboden. Blijf zeker deze pagina volgen voor nieuwe groepslessen die regelmatig verschijnen.  Meer informatie i.v.m. groepstrainingen volgt spoedig.  Wil je graag inschrijven of ben je op zoek naar een groepstraining die niet tussen het aanbod staat? Stuur me dan gerust een bericht via het contactformulier.

  Lesgever binnen de opleiding:

  Jaarcursus | Psychomotorische ontwikkeling en remediërend leren

  (DONCHE - Thomas More)


  Fysieke lesdagen vervangen door webinars (mei - juni)

  Lesdag 10 | Leerstoornissen: anders bekeken en al doende aanpakken. (deel 1 - taal): Iedereen kent wel de termen dyslexie, dysorthografie, maar wat betekent het voor een kind? Hoe herken je het verschil tussen een leermoeilijkheid, een leerprobleem en een leerstoornis? En hoe kan je er al doende mee aan de slag? Verschillende goede therapeutische invalshoeken en materialen passeren de revue. 


  Fysieke lesdagen vervangen door webinars (mei - juni)

  Lesdag 12 | Intelligentie, aandacht en concentratie, geheugen, executieve functies & leren studeren: inzichten en handvatten voor remediëring. Heb je ook wel eens een verslag onder handen gekregen van een intelligentie of aandachts- en concentratieonderzoek? Dan weet je dat er heel veel nieuwe termen op je afkomen. Maar wat betekenen ze? Wat kan jij leren uit een dergelijk onderzoek? En hoe leg je de link naar de remediëring of therapie waarmee je bezig bent? In deze lesdag leer je er alles over.


  (Retr. from www.thomasmore.be)