Visie

VisieJij mag trots zijn op jezelf. Het feit dat je op onze website terecht komt, wil zeggen dat je de kracht bezit om op zoek te gaan naar hulp voor jezelf als ouder of hulpverlener of voor je kind. “Hulp”, het is voor veel mensen een woord dat gedachtes oproept van onmacht en tekort schieten...


Maar niets is minder waar. Deze definitie van “hulp” staat bij Sterkerwijs niet voorop. Ik beschrijf het zoeken naar hulp liever als het zoeken naar manieren om eigen krachten tot ontwikkeling te brengen. Iedereen bezit een ster in zich. Een ster vol kwaliteiten die je zelf nog niet hebt kunnen vinden of laten schitteren. Samen gaan we op zoek naar manieren om sterker en wijzer te worden.

Ik hecht veel belang aan een professionele hulpverleningsrelatie waarbij er veel ruimte is voor overleg en waarbij er zo efficiënt mogelijk tewerk gegaan wordt. Niemand heeft baat bij een nutteloze langdurige en kostelijke hulpverlening. Ik probeer dan ook constant de groei van personen in begeleiding te evalueren en de hulpverlening bij te sturen waar nodig.

Tot slot is een goede vertrouwensrelatie waarbij gelijkwaardigheid voorop staat, van onschatbare waarde om samen iets moois te kunnen bereiken.

Truibroek

Truibroek 71/0099

3945 Ham

info@praktijksterkerwijs.be

0474/666.920

Praktijk Sterkerwijs

Praktijk Sterkerwijs 2018 | All Rights Reserved | Privacy- en cookieverklaring